Miminka krásně rostou

24.06.2015 00:13

Miminka od Glorinky se nám začaly krásně vybarvovat,ale mám pocit,že některá si ze mě dělají srandu a barví se jak chameleoni ze dne na den a tak tam,kde si nejsem jistá barvou,jsou vždy napsané barvy dvě např. Black Roan mitt / Silver mitt ,jedna z těch dvou to bude,uvidíme,pro kterou se freťátko rozhodne :-) . 

Dnes miminka od Glorinky zkoušela papat první příkrm a kupodivu většině i šmakovalo,sice moc nevěděla ještě jak na to,ale to se časem poddá .Jsou všechna moc šikovná.

 

Miminka od Denynky mají polovina dnes 20 dní a také se nám začínají vybarvovat,tady rozpoznat barvy je o dost složitější tím,že Champagne od Chocolate pokud není Chocolate Dark(tmavá) ,tak se rozeznává docela obtížně.No uvidíme,co se nám v pelíšku nakonec ukáže za barvy.

Dnes i miminka od Denynky zkoušela první příkrm,ale těm tedy moc nechutnalo,křičela u toho až ěda a Deny mi pak za ně uštědřila pořádný kousanec :-) .Vůbec se jí nelíbilo,že jsem si dovolila její miláčky "týrat" jinou stravou než jejím mléčkem ..Budeme ,ale zkoušet dál a všechna miminnka se nakonec naučí papat samostatně.

Dnes jsme také všechna miminka vyfotili,každé jedno zvlášť a velmi mě potěšila většina Angorek u Deny a Waliho ve vrhu,budou mít totiž nádherné nosíky a jeden je téměˇř nerozeznatelný od nosíku standartního,na což jsme obzvláště hrdá,kéž by se nám rodila samá taková miminka ,bylo by moc dobré,vymítit angorkám,ty ošklivé zakroucené nosy.Naštěstí dnes už tolik nejsou a tak když půjdeme správnou cestou,jednou se nám to určitě podaří.

 

Fotka jednoho rovného nosíku

 
Arielkovi se fotit moc nechtělo,nakonec spíš by asi rád létal :-)
 
 
Beautinka nám při focení zase stále něco povídala :-)

—————

Zpět